keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Ensimmäiset kolmesataa riviä

Koko opuksen rivimäärä tällä hetkellä on 1087. Tässä ensimmäisessä setissä fraasi "kirjasto voi" tai "käyttäjä voi" esiintyy 97 kertaa, sen sijaan fraasia "olisi ihan kiva jos voisi jotain tehdä itsekin" ei löydy yhtään. Tunteja kulunut? Monia, sekä omia että työkavereiden, joille iso kiitos osallistumisesta verkkosessioihin sekä kärsivällisestä kuuntelusta ja hyvistä kommenteista.

Kirjastojärjestelmän vaatimusmäärittelyn vaikein asia on ajatella toisin. Vaatimusmäärittely ei ole selostus mitä nyt tapahtuu, vaan mitä pitäisi tapahtua, että asiat sujuisivat mallikkaasti ja käyttäjän aika ei kuluisi tietojen hakemiseen, moninkertaiseen klikkailuun ja turhautumiseen.

Nyt arvioinneille ja arvosteluille on tarjolla  luonnos asiakaspalvelun vaatimusmäärittelystä.

kuva MTSOfan
Osiosta puuttuu vielä tiedonhaun osuus, sillä siinä työn vetäjä huomasi eniten kipuilevansa nykytilan kanssa. Myös muut osiot ovat vielä liian keskeneräisiä katseltavaksi, mutta työ jatkuu syksyllä ja lopullinen luonnos pitäisi olla valmiina kun illat ovat pimenneet jouluun. Myös vaatimusten arviointi pakollisten ja toivottavien ominaisuuksien osalta on jätetty luonnoksesta vielä tässä vaiheessa pois. Dokumentissa on kenttä, johon voitte jättää kommentteja nimellä tai nimettömänä. Kiittäen etukäteen poistun lomalle, sillä maanantainahan täälläkin alkaa viikkojen hellejakso.





1 kommentti:

  1. Hei, nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja tarjoan rahoituspalveluja. Tarvitsetko nopeaa, pitkäaikaista tai lyhytaikaista lainaa, jolla on suhteellisen alhainen korko, jopa 3%? Vaikuttaako talouden vaikeus sinuun? vai onko pankkisi tai muu rahoituslaitoksesi evännyt sinulle lainaa? Tarjoamme turvallisia lainoja.
    Saat lisätietoja lainatarjouksesta lähettämällä minulle pyyntösi sähköpostitse: spotlightglobalservices@gmail.com tai WhatsApp: +4915758108767

    * Etsitkö varoja velkojen maksamiseen?
    * Etsitkö rahoitusta oman yrityksen perustamiseen?
    * Etsitkö lainaa suurten projektien toteuttamiseen?
    * Tarvitsetko lainaa alle 24 tunnissa?
    * Tarvitsetko pikalainaa eri tarkoituksiin?

    Jos vastauksesi on kyllä, voin auttaa sinua.

    * Voin tarjota sinulle lainaa enintään 15 000 000 euroa.
    * Voit valita 1-30 vuoden takaisinmaksettavaksi.
    * Voit valita kuukausittaisen ja vuosittaisen takaisinmaksusuunnitelman välillä.
    * Joustavat lainaehdot.

    Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä minuun tämän sähköpostiosoitteen kautta: | spotlightglobalservices@gmail.com | Tai WhatsApp: +4915758108767

    Sinulla on 100% takuu siitä, että saat lainasi tämän lainatapahtuman lopussa.

    Voit tarkistaa meidät helposti verkkosivustoltamme: || https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

    Intohimomme on saada taloudellinen osallisuus laskemaan. Lainamme ja sijoitustuotteemme on suunniteltu tarjoamaan sinulle mukavuutta ja arvoa.

    Spotlight Global Financial Services -palvelun avulla voit jättää hyvästit kaikille finanssikriiseillesi ja vaikeuksillesi, koska olemme sertifioituja, luotettavia, luotettavia, tehokkaita, nopeita ja dynaamisia

    Lämpimät terveiset
    Claudia Klein

    VastaaPoista